YAŞAR KIMIL İLKOKULU

Telefon : 02584512015
WEB https://yasarkimililkokulu.meb.k12.tr
Adres : YAĞCILAR MAH. 58 SK. YAŞAR KIMIL ILKOKULU BLOK NO 36 GÜNEY / DENİZLİ
VİZYON : Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı 21. yüzyıl becerilerini kullanan, kendi ilgi ve yeteneklerini keşfeden, toplumsal değerleri olan,özgüveni yüksek ve sorgulayan bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
MİSYON : Ülkemizde ve dünyada değişen ihtiyaçlara yönelik sunduğu özgün, çağdaş, teori ve uygulamanın birlikte yürüdüğü eğitim fırsatları ve programları ile yol gösteren örnek bir kuruluş olmayı hedefler.
BAŞARILAR : e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri E-Twinning Okulu Stem Okulu e-Safety Label Etiketi

Saatler : 09.00 - 15.00
Servis :
Ulaşım : Denizli-Güney-Denizli arası ulaşım, "Güney Seyahat" Midibüsleriyle sağlanmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Yerleşim Yeri : Fatih Mahallesi, 58 Sokak, No 42 GÜNEY/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, Denizli´ ye uzaklığı 70 km´ dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :